internet marketing bureau Groningen

Mijn naam is Gert Idema en ik ben geboren in een ondernemersfamilie. Het ondernemen zit mij dus vanaf jongs af aan in het bloed. Na diverse  verkoop functies uitgevoerd te hebben met veel  internationale reizen , begon het zelfstandig ondernemen meer en meer aan mij te trekken. Mede door de vele connecties binnen de wereld van marketing en de opkomst van social media.

Eigen internet marketingbureau opgericht

Om al mijn opgedane kennis en jarenlange werkervaring zo zinvol mogelijk in te zetten voor ondernemers en bedrijven, is internet marketing mijn niche markt geworden. Daarin heb ik mij gespecialiseerd in Social Media Marketing, Facebook adverteren en Google Adwords.

In samenwerking met andere marketing experts binnen mijn netwerk, kunnen wij in samenhang ook webdesign, SEO Optimalisatie, Brand Marketing en grafische vormgeving uitvoeren.

Onze visie en missie

Met onze verbeter mentaliteit zien wij snel waar het beter kan. Veel bedrijven en ondernemers worstelen met de tijdfactor om hun internet marketing campagne met succes uit te (blijven) voeren. Wij denken graag met u mee, zodat wij met uw beschikbaar budget een passende marketing strategie kunnen opzetten. Een goede internet marketing campagne kan vaak veel goedkoper dan u denkt. Zeker als Idema Internet Marketing hier een maatwerk plan voor opstelt.

Ons onderscheidend vermogen

De kernelementen waar Idema Internet Marketing voor staat:

  • Sparringpartners met hoog meedenkniveau
  • Focus op een zo hoog mogelijk rendement tegen lage kosten
  • Jarenlange werkervaring in marketing en ondernemen
  • De juiste kennis overbrengen waar u zelf verder mee kunt
  • Beschikt over meerdere expertises onder één dak
  • Dé marketingexpert die jouw succes voorop stelt, wij zijn het al….

 

Ons motto: “met minder tijd en geld meer succes op het internet”

 

Voor wie wij werken