Google adverteren

Google adverteren is een efficiënte manier van adverteren in de Google zoekmachine. Hiermee heeft Google Adwords een zeer groot bereik in Nederland en het buitenland. Niet voor niets is Google de meest gebruikte zoekmachine. Idema Internet Marketing bureau in Groningen helpt bedrijven en ondernemers met Google adverteren. Met een gering bedrag per dag kunt u al goede resultaten behalen, mits uw Adwords campagne op de juiste wijze is opgezet.

Wat is Google adverteren?

Als u een zoekopdracht in Google invoert, ziet u bij Google adverteren de kleine (betaalde) advertenties bovenaan de zoekopdrachten. Dit zijn de Google Adwords advertenties. Door een gerichte Adwords campagne met vooraf geselecteerde zoekwoorden, kunnen  je advertenties worden getoond, indien mensen op bepaalde zoekwoorden naar je diensten of producten zoeken. Je betaalt dan per keer dat mensen op je advertentie klikken. De prijs voor een klik varieert van een paar cent tot enkele euro’s. Je bepaalt zelf je beschikbaar budget en kunt er op elk gewenst moment meer of minder aan uitgeven.

Wat doen wij voor jou met adverteren op Google?

De SEA specialist van ons internet marketing bureau in Groningen, kan je helpen om een Google Adwords campagne voor je op te zetten, die op basis van de juiste zoekwoorden en zoekwoordcombinaties jouw bedrijf en diensten in Google gaat promoten. Samen gaan we je beschikbaar budget bekijken, zodat we binnen de mogelijkheden het meeste rendement uit je Adwords campagne kunnen halen. Daarnaast zullen wij je Adwords campagne verder gaan monitoren en sturen deze waar nodig bij, om steeds de focus te leggen op optimale resultaten.

Hoe zetten wij een Google Adwords campagne op?

  • Onderzoek en analyse
    Google adverteren werkt alleen goed als eerst het doel, de doelgroep en soorten advertenties goed worden geanalyseerd en beoordeeld. Een zoekwoordenonderzoek vooraf is zinvol om de juiste trefwoorden te vinden waar je doelgroep op zoekt en hoeveel concurrenten deze zoekwoorden ook gebruiken voor hun diensten. Onze SEO specialist kan desgewenst een zoekwoordenonderzoek uitvoeren en hier gericht advies over geven.
  • Adwords campagne opzetten en inrichten
    Vervolgens zetten wij de Adwords campagne voor je op, maken goede advertenties en stellen de juiste trefwoorden voor je in. Soms adviseren wij meerdere campagnes op te zetten, indien bepaalde diensten van elkaar verschillen of bij tijdelijke acties en aanbiedingen. Verder dragen wij er zorg voor dat de conversies goed worden gemeten, ook door middel van Analytics rapportages en het verkeer naar je website.
  • Campagnes monitoren en blijvend optimaliseren
    Wij houden continu bij hoe je Adwords campagnes lopen en hoeveel conversie hieruit volgt. Waar nodig voegen wij andere trefwoorden toe en laten andere die te weinig kliks geven er weer uit. We bekijken welke advertenties tot de meeste kliks leiden en maken hier weer variaties op. Zo kunnen we het meest optimale rendement uit Google adverteren halen.

Adwords optimaliseren

Heb je al één of meerdere Adwords campagnes lopen, maar ben je niet tevreden over het resultaat? Vraag dan een Adwords scan aan en kunnen wij bekijken welke verbeteringen er nodig zijn, om met minder kosten meer uit Google adverteren te halen. Waar wenselijk kunnen wij lopende Adwords campagnes optimaliseren en overnemen.

Wat zijn de kosten?

Op onze pagina Adwords Campagne hebben wij onze Adwords pakketten en de kosten daarvan voor je samengesteld. Je kunt al met een gering budget gaan adverteren op Google. Samen met ons weet je zeker dat je het hoogste rendement uit je investering haalt.

Meer weten over Google Adverteren?

Wil je meer weten over adverteren op Google en de mogelijkheden hiervan bekijken voor jouw bedrijf en onderliggende diensten of producten, dan kan je contact met onze Adwords specialist in Groningen opnemen.

“Meer conversie uit je Adwords campagnes halen? ”