Facebook Marketing

Facebook Marketing bekleed alle activiteiten op Facebook, waarmee jij je merk en naamsbekendheid kunt vergroten. Hiermee creëer je een veel groter bereik dan alleen je diensten via je website promoten. Facebook is en blijft een zichtbaar en populair social media platform waar veel bedrijven en ondernemers gebruik van maken.

Zakelijke Facebook pagina

Het begint bij het opzetten en beheren van een goede zakelijke Facebook pagina, waarop je regelmatig je bedrijf en diensten kunt promoten. Facebook Adverteren is hier ook een goed voorbeeld van. Naast je website en/of zakelijk LinkedIn pagina, is het dus raadzaam om ook je online vindbaarheid op Facebook te vergroten. Facebook Marketing helpt om meer exposure en leads te krijgen en je branding hiermee te versterken.

Facebook Marketing en Brand Marketing

Facebook Marketing maakt onderdeel uit van Brand Marketing. Hiermee ga je dus doelgericht te werk aan de ‘brand’ van je bedrijf en diensten. Hoe beter mensen je naam en merk onthouden, hoe sneller ze een dienst of product bij je afnemen of kopen. Dat krijg je alleen als jouw merk betrouwbaar overkomt. Met doelgerichte Facebook Marketing gebruik je Facebook als platform om je bedrijfsnaam en belangrijkste diensten bij een groot publiek kenbaar te maken.

Facebook marketingplan op zetten

Idema Internet Marketing adviseert en helpt bedrijven en ondernemers bij het maken van een maatwerk marketingplan, waarbij de focus wordt gelegd op het inrichten van je zakelijke Facebook pagina en Facebook adverteren. Waar nodig bieden wij hulp, voeren optimalisaties door en geven advies over alle zakelijke mogelijkheden die Facebook biedt.

Facebook Marketing uitbesteden

Met ons social media bureau in Groningen en omgeving, begrijpen wij dat social media vaak de nodige tijdsinvestering vergt. Lees hier ook meer over op Social Media uitbesteden.  Waar wenselijk kunnen wij in overleg bespreken wat je zelf wilt leren en uitvoeren en wat Idema Internet Marketing voor je kan overnemen.

Persoonlijk advies bij Facebook Marketing?

Wil je graag persoonlijk advies en hulp bij het opzetten of optimaliseren van Facebook Marketing? Klik dan op aanmelden en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

“Wij kunnen je helpen met relevante content creëren”