Heb jij wel eens op promoten gedrukt?...

internet marketing bureau

..

Facebook ads is razend populair om in korte tijd een heel groot bereik te krijgen met je zakelijke Facebook account.

Weet jij hoe het werkt met Facebook adverteren?

Facebook adverteren

Facebook adverteren en kwalitatieve leads krijgen

 

Facebook adverteren is tegenwoordig onmisbaar voor veel bedrijven, omdat de organische resultaten in Google met een website alleen steeds minder en moeilijker worden. Zeker als je bedrijf zich in een sterk concurrerende markt begeeft. Hoe krijg je toch meer kwalitatieve leads naar je website via je zakelijke social media accounts?

Dagelijks nieuwe berichten bedenken is al lastig op zich. Dan ook nog weten op welke tijdstippen je berichten het grootste bereik hebben en dat je Facebook advertentie ook hits oplevert. Maar hoe kom je daar nu achter? Heeft adverteren op Facebook wel zin?

Facebook adverteren met een goede Facebook advertentie

Facebook adverteren kan al vanaf 2 euro per dag en zo moeilijk is het echt niet. Er zijn voldoende mogelijkheden om adverteren op Facebook slim en doordacht op te zetten en uit te voeren. Je doelgroep bereik wordt hiermee vele malen groter. Je kunt zelfs selectief bepalen in welke regio, welke doelgroep met specifieke kenmerken jouw Facebook advertentie te zien krijgen. Er is zo veel mogelijk!

Wat levert Facebook Adverteren je op?

 

  • Een veel groter bereik van een vooraf geselecteerde doelgroep
  • Een hogere ranking in Google door meer sociaal verkeer naar je website
  • Meer kwalitatieve leads die geïnteresseerd zijn in je diensten of producten
  • Kostenbesparing op reclame budgetten
  • Heel gericht kunnen targetten via de diverse targetting opties

Hulp nodig bij Facebook ads?

 

Idema Internet Marketing is gespecialiseerd in Facebook Marketing en Facebook adverteren. Wij adviseren en helpen bedrijven en ondernemers bij het opzetten van een doelgerichte Facebook Marketing campagne door middel van het bedenken, opzetten en plaatsen van Facebook advertenties. De kans dat je zelf nog geld verspild aan adverteren op Facebook met een (zeer) laag rendement is dus niet meer nodig. Wij hebben de juiste kennis en tools in huis om dit deel van Facebook Marketing voor je in te zetten of over te nemen.

Is dit iets voor jou? meld je aan