Adwords campagne

Op zoek naar een Adwords specialist die een Adwords campagne voor je op kan zetten en beheren? Als Internet Marketing bureau in Groningen, adviseren en helpen wij bedrijven en ondernemers met het opzetten, optimaliseren en rendabel maken van Google Adwords campagnes.  Een Adwords campagne kan vanaf elk geschikt budget opgezet worden, of je hiermee nu 10 of 50 nieuwe klanten per maand wil binnenhalen. Kunnen wij je hiermee helpen?

Adwords campagne optimaliseren

Heb je al eerder een Adwords campagne opgezet, maar heeft het je meer gekost dan opgeleverd? Dat kan zeker anders. Maak dan gebruik dan onze kennis en expertise, zodat wij het wel rendabel voor je kunnen maken. Daarbij zullen we ons uiterste best doen om het ingesteld budget zo optimaal mogelijk in te zetten, zodat je je investering snel weer terug verdiend. Wij zullen altijd trachten in te zetten op topposities in de zoekresultaten en kijken hoe we dit voor jouw diensten en producten kunnen behalen.

Waar wenselijk kunnen wij eerst ook een Adwords Scan van je lopende campagne maken.

 

Bekijk onze Adwords pakketten

 Adwords basisAdwords optimaalAdwords rendement
Opzetten€ 97, eenmalig€ 137,- eenmalig€ 197,- eenmalig
Advertentie tegoedafspraakafspraakafspraak
Beheer€ 47,- per maand€ 67,- per maand€ 97,- per maand
DekkingLandelijk of regionaalLandelijk of regionaalLandelijk of regionaal
Looptijd3 maanden3 maanden3 maanden
Trefwoorden204060
Totaal€ 144,- 1e maand€ 204,- 1e maand€ 284,- 1e maand

Adwords abonnementen voor 3 maanden

Om het je makkelijker te maken en nergens aan vast te zitten, kun je bij ons een Adwords pakket afnemen voor minimaal 3 maanden. Daarna kun je het per maand opzeggen. Natuurlijk zal onze Adwords specialist alles op alles zetten om van jouw Adwords campagne een succes te maken. Of het nu gaat om het vergroten van je merk, een tijdelijke actie of een nieuwe dienst of product die je in de markt zet, een Adwords campagne die op de juiste manier is opgezet, leidt altijd tot meer leads naar je website. Daar doen we het tenslotte voor!

Adwords campagne opzetten of overnemen?

Vanuit ons Internet Marketing bureau in Groningen kunnen wij lopende Adwords campagnes overnemen, die wij geheel gaan optimaliseren, of wij zetten een nieuwe Adwords campagne op. Je leest meer over onze werkwijze op onze pagina Google Adverteren. Wij werken zowel voor bedrijven met grote budgetten, als voor kleine ondernemers met een beperkt budget. Dat zegt dus niets over de kwaliteit van je Adwords campagne. We moeten de zaken alleen even slimmer opzetten met de middelen die er zijn.

Resultaten meten en bijhouden

Na het opzetten van je Adwords campagne, zullen wij de resultaten bijhouden, de conversies meten en krijg je hiervan maandelijks een rapportage. Waar nodig sturen we steeds bij, zodat we op SMART gerichte wijze zo veel mogelijk conversie uit je campagnes trachten te halen.

Een Google Adwards campagne bij ons aanvragen?

Heb je nog vragen, wil je graag advies of kunnen wij op korte termijn een Adwords campagne voor je opstarten, dan kun je contact met ons opnemen en zien wij je aanmelding graag tegemoet.