Te weinig tijd voor social media?

Wij helpen je met content, plaatsen en verbeteren van je social media

Voor een laag bedrag per maand

Social media abonnement

Wij zoeken en plaatsen iedere week relevante content

Als ondernemer ben je al druk genoeg en social media bijhouden is best een tijdrovende taak. Voor je het weet heb je uren zitten staren om een bericht te zoeken. Laat het daarom aan de professionals over die iedere dag voor klanten aan het zoeken zijn.

Een actief social media kanaal groeit, een die stil staat zal gevolg verliezen.

Op social media is het zaak om actief te zijn, omdat de organische resultaten al veel minder zijn dan vroeger. Wanneer jij iets plaatst zal niet al je gevolg dat zien, hoe vaker je iets plaatst hoe meer je content opvalt bij je publiek. Maar ook wanneer je plaatst is heel erg van invloed op de zichtbaarheid. Daarom is het zaak regelmatig zichtbaar te zijn op social media.

Een FB bedrijfspagina maken
Iedere week twee berichten

Wij zoeken en plaatsen iedere week twee berichten

Relevante content
Content zoeken
Maandelijks opzegbaar
leer van ons
Adverteren

Een aantal klanten waar wij voor werken

16997888_1896687340574782_7129822254149308135_n

Lamain Verhuur

"Dankzij een adwords campagne van Idema Internet Marketing hebben wij vier keer zoveel omzet gedraaid tegen minder kosten. Wij hadden al eens een campagne gedaan met een bureau en daar was het resultaat andersom, meer kosten dan opbrengsten."

Kattenfort logo

Kattenfort

Ik had al eens diverse marketing dingen gedaan op Facebook, zelfs adverteren maar kwam niet echt van de grond. Ik heb Idema internet marketing ingehuurd en inmiddels is de wachttijd van mijn kattenhuizen opgelopen.

BA Logo

Baderie Winterswijk

"Wij zijn al vanaf het begin bij Idema Internet Marketing met onze social media. Sinds zij er mee aan de slag zijn gegaan groeit ons gevolg, de berichten zijn er iedere week en de reacties worden steeds meer. Wij zijn heel tevreden."

Voor maar € 97,- per maand, maandelijks opzegbaar. Geen vragen gesteld.

(prijs is exclusief btw)